Sendiri-coaching

 Wie ben ik

 

Mijn liefde voor coaching komt voort uit mijn grote interesse voor mensen. Ik ben nieuwsgierig naar wie iemand is en waarom diegene de dingen doet zoals hij/ zij ze doet. Elk mens is uniek. Aansluiten bij de persoon en wat er op dat moment speelt zijn belangrijke voorwaarden om samen verder te kunnen. 
Alle tools heb je al in je en soms is het fijn als iemand je daarop wijst, met je meedenkt, luistert naar je verhaal en doorvraagt. Hierdoor komt er ruimte voor kwetsbaarheid.( De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown) Ik ben ervan overtuigd dat dit je helpt om uitdagingen beter het hoofd te bieden.
 Waarna je zelf de stappen kunt zetten die jij nodig hebt om een fijner leven te leiden. 
Ik gun het iedereen het leven niet te serieus te nemen en meer te durven spelen en genieten.

Ik ben Jiri Makkes. Geboren in 1976 te Oss Noord-Brabant. 
Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik een tweeling jongens geboren in 2006. Onze beide zoons hebben een vorm van Autisme (ASS) wat ervoor zorgt dat we hier dagelijks zorg voor hebben. Mijn achtergrond ligt in het Basis- en Speciaal onderwijs. Na een Postnatale Depressie besloot ik echter uit het onderwijs te stappen. En in de jaren daarna heb ik verschillende banen gehad naast ons gezin. Langzaam aan werd de zorg voor onze jongens te groot en besloot ik full-time mijn aandacht aan hen te gaan besteden.
 September 2016 ben ik weer begonnen met studeren naast ons gezin en vrijwilligerswerk. Eerst een jaar Energetisch Therapeut en daarna Levenscoach beide aan Sonnevelt Opleidingen. In juli 2019 ben ik voor mijn opleiding Levenscoach geslaagd.
 In mijn leven ben ik verschillende uitdagingen tegengekomen zoals mijn hooggevoeligheid (HSP), een Postnatale depressie en het autisme (ASS) van onze zoons. Door o.a deze ervaringen heb ik geleerd om te gaan met tegenslagen, heb ik inzicht gekregen in mijn verleden en in mijn karakter, en weet ik nu beter hoe ik mezelf kan helpen in uitdagende situaties. Genieten van het kleine, humor, kennis verbreden, wandelen, rust, verbinding met anderen en mezelf. Dit alles is van groot belang voor mij.
 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn