Sendiri-coaching

 Wie ben ik


 

Ik ben Jiri Makkes. Geboren in 1976 te Oss Noord-Brabant. 
Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik een tweeling jongens. Ze zijn geboren in 2006. Onze beide zoons hebben een vorm van Autisme (ASS) wat dagelijkse aandacht en begeleiding vraagt.

Mijn achtergrond ligt in het Basis- en Speciaal onderwijs. Na een postnatale depressie besloot ik echter te stoppen. Wat andere banen verder koos ik volledig voor de zorg van onze twee jongens. In 2016 ben ik weer gaan studeren en afgelopen 2019 heb ik mijn post hbo diploma voor levenscoach behaald.
 In mijn leven ben ik verschillende uitdagingen tegengekomen zoals mijn hooggevoeligheid (HSP), een postnatale depressie en het autisme (ASS) van onze zoons. Deze ervaringen hebben mij enorm veel levenslessen gegeven en me doen beseffen dat ik enorm veerkrachtig ben, mits ik goed voor mezelf zorg. 

Als coach neem ik die levenservaring mee. Waarbij ik aanstuur op inzicht en door kunnen in je leven, vanuit een positieve blik. 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn